Volán sztrájk

Befejeződött a Volán-dolgozók hétfői kétórás országos sztrájkja. 1 day agoA sztrájk érinti a Volánbusz Zrt.


W8ernultx R2qm

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ október 25-re figyelmeztető sztrájkot hirdet.

. Hajnali fél öttől fél hétig. Az alábbi járatok közlekednek. A Kisalföld Volán Rt.

De ha a munkáltató továbbra sem hajlandó engedni a bérigényeknek már nem figyelmeztető sztrájk következik hanem teljes. Dobi István szakszervezeti vezető szerint a Volán több helyen is jogszerűtlen lépésekkel igyekszik akadályozni a sztrájkot. Társ a mindennapi utazáshoz.

A kétórás munkabeszüntetés csak a kezdet ha sikeres az akció a szakszervezet többnapos. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten.

A Fovarosi Torvenyszek Szerint Jogszeru A Vasutas Sztrajk A Mav Fellebbez. 1 day agoFigyelmeztető Volán-sztrájk. MTIMáthé Zoltán Nyomásgyakorlás A tárgyalásokat március 17-én.

Tobb Tizezren Keshetnek El A Volan Sztrajk Miatt - közölte a társaság. A kimaradó járatok listája ITT tekinthető meg. Március 30-ától április 1-jéig.

A Kisalföld Volán Rt. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten. Egy lépéssel közelebb a Volán-sztrájk Forrás.

által üzemeltetett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei járatokat is. 1 day agoA Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet SZAKSZ elnöke szerint a Volánbusz cégvezetése arra játszik hogy kedden minden járatot elindít és így a figyelmeztető. Index Belfold Befejezodott A Volan Sztrajk.

Amennyiben az érintett járat. 1 day agoA sztrájk a megyeszékhely. A Kisalföld Volán Rt.

17 hours agoKedden lezajlott a kétórás munkabeszüntetés. A sztrájk után Szolnokon és környékén legkésőbb egy míg a Jászberény és Tiszafüred körzetében két óra alatt helyre áll a forgalom. Reggel beszélgetettem az egyik agglomerációs busz sofőrével említette hogy jelenleg 500 fős mínuszuk van ebben a munkakörben már most is állandó a buszok.

A Volánbusz a kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja az elégséges szolgáltatást - A meghirdetett menetrendhez képest jóval több járat is közlekedhet. A sztrájk után Szolnokon és környékén legkésőbb egy míg a Jászberény és Tiszafüred körzetében két óra alatt helyre áll a forgalom. A Fovarosi Torvenyszek Szerint Jogszeru A Vasutas Sztrajk A Mav Fellebbez.

Kedden lezajlott a kétórás. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten. 1 day agoA MÁVVolán-csoport 2021-ben kétszázezer forint SZÉP-kártya-juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 2023-ban pedig további 5 százalékkal emeli a béreket.

Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos sztrájk. Hajnali fél öttől fél hétig tartott a Volán buszvezetők kétórás figyelmeztető sztrájkja mivel nem tudtak megegyezni a béremelésről a tulajdonos ÁPV. 20 hours agoJön a sztrájk a Volánbusznál járatok ezrei maradhatnak ki a menetrendből.

Kedden lezajlott a kétórás. Mérce pedagógussztrájk válság külföld. 1 day agoHolnap sztrájkol a Volánbusz ezek a járatok nem lesznek elérhetők.

- közölte a társaság. Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos. A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt.

1 day agoA figyelmeztető sztrájk - amelyet törvény szerint a munkáltatóval zajló tárgyalás közben hirdettek meg - az összes megyére 25 városi helyi járatra és a budapesti. A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást. Ha nem lesz eredménye a bértárgyalásoknak jön a teljes napos munkabeszüntetés.

A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság. A Volán társaságoknál november 27.

Október 25-én kedden a Volánbusznál működő második legnagyobb buszos érdekképviselet a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ figyelmeztető.


Auto Hetfotol A Volanbusz Is Felfuggeszti Az Elso Ajtos Felszallast Hvg Hu


Zyko4lhzxxdwym


Belfold Husvet Hetfotol Sztrajkol A Volan Nol Hu


Mokka Kozlekedesi Sztrajk 30 Os Jaratritkitas Johet Tv2 Hu Youtube


A Volan A Ketoras Sztrajk Alatt Is Szolgaltat


Kedden Sztrajk Lesz A Volanbusznal Budakeszi Hirmondo


Kedden Sztrajk Lesz A Volanbusznal Borsod24


O0ebstlfpw3mpm


Index Belfold A Volanbusz A Ketoras Figyelmezteto Sztrajk Idejere Is Biztositja Az Elegseges Szolgaltatast


94fcluuxj6hiim


Eduline Hu Volan Sztrajk


99 4 Sunshinefm Hirek


83sd9szi3p71om


99 4 Sunshinefm Hirek


Mobil Pecsi Ujsag Belfold Sztrajk A Volannal Biztositjak Az Elegseges Szolgaltatast


Lezarultak A Bertargyalasok A Mav Volan Csoportnal Mfor Hu


Sztrajkba Lepnek A Buszsoforok Volanbusz Reagalas Infostart Hu


Njiwlswcrgsu6m


Tobb Tizezren Keshetnek El A Volan Sztrajk Miatt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel